27 березня 2024 року у залі засідань ГУНП в Тернопільській області відбулося засідання президії Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України в якій взяли участь члени президії – правоохоронних, рятувальних та інших спеціальних служб та начальник Управлінням молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської військової адміністрації – Андрій Човган.

На президії було заслухано інформацію заступника голови Володимира Небесного щодо підсумків діяльності  у 2023 році, затверджені проекти Єдиного календарного плану фізкультурно-масових заходів на 2023 рік, Положення про чемпіонати Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України з нагоди 100-річчя ФСТ «Динамо», кошторис витрат, встановлено розмір внеску членів товариства «Динамо»  на 2024 рік.

Підвели підсумки фінальних змагань чемпіонатів ТОО ФСТ «Динамо» України за програмою «Динаміади-2023». Переможцями та призерами стали:

1 місце – ГУ ДСНСУ у Тернопільській області;

2 місце – ГУНП в Тернопільській області;

3 місце – УПО в Тернопільській області.

Президія відзначила, що попри воєнний стан, спортсмени-динамівці брали участь у змаганнях найвищого рівня (чемпіонати світу, Європи, України) та завойовували нагороди різного ґатунку. 33 спортсмени перебували у складі збірних команд України. Робота Тернопільської облорганізації «Динамо» у 2023 році президією Товариства визнана задовільною.

У 2024 році, окрім запланованого обласного чемпіонату присвяченого 100-річчю ФСТ «Динамо», в планах проведення спортивно-масових, оздоровчих заходів разом з Управлінням молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської військової адміністрації та Тернопільським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» серед дітей різних вікових категорій.

Тернопільська обласна організація ФСТ «Динамо» України висловлює вдячність захисникам та захисницям Збройних Сил України, працівникам правоохоронних, рятувальних та інших спеціальних служб за можливість проведення спортивно-масових заходів у 2023 році.

DSC08471.JPG