23 квітня 2024 року відбувся чемпіонат з легкої атлетики Тернопільської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з нагоди 100-річчя товариства.

У спортивних фінальних змаганнях брали участь 24 спортсмена з 6 збірних колективів фізичної культури та спорту працівників і військовослужбовців правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб.

З бігу на 1000 м. серед жінок впевнену перемогу виборола Марущак Діана (УПО), друге місце посіла Кіт Христина (ГУНП) та третє місце посіла Дереш Любов (Нацгвардія).

З бігу на 1000 м. серед чоловіків перше місце виборов Даньків Назарій (ГУ ДСНС), друге місце посів Матлак Андрій ( УПО ) та третє місце – Мельничук Андрій (ГУНП).

З бігу на 3000 м. серед чоловіків перше місце виборов Юрчук Богдан (Нацгвардія), друге місце здобув Корсак Назар (УПО) та третє місце посів Решетілов Володимир (ГУНП).

З бігу на 5000 м. серед чоловіків перемогу здобув Даньків Руслан (УПО), друге місце посів Вихопень Юрій (Нацгвардія) та третє місце – Процюк Святослав (ГУНП).

За результатами особистих змагань перше місце виборола команда Управління поліції охорони. Кубок за друге місце дістався спортсменам Головного управління Національної поліції а третє місце посіли представники особового складу 2 стрілецького батальйону в/ч 3002 Національної гвардії України.

Команда – переможець змагань та команди – призери нагороджені кубками та дипломами Тернопільської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

 

DSC09616.JPGDSC09755.JPG