DSC 000506 березня 2013 року у залі колегії УМВС України в Тернопільській області відбулося засідання президії Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Засідання президії проводив начальник УМВС України в Тернопільській області, голова Тернопільської облорганізації «Динамо, генерал-майор міліції Віктор Сак.

На засіданні були затверджені основні документи, які регламентуватимуть діяльність організації у 2013 році : план фізкультурно-масових та оздоровчих заходів на 2013 рік, Положення про «Динаміаду-2013», кошторис доходів та видатків від власної фінансово-господарської діяльності на 2013 рік, розмір членського внеску товариства «Динамо» по Тернопільській обласній організації «Динамо» на 2013 рік. З інформацією про діяльність організації у 2013 році виступив заступник голови облорганізації «Динамо» Володимир Небесний. Президія відзначила певні успіхи у розвитку спорту вищих досягнень, зокрема у таких видах спорту, як біатлон, легка атлетика, сноубординг. Досягнуто домовленості щодо співпраці правоохоронних структур Тернопільської області у розвитку спорту вищих досягнень та масової фізичної культури серед членів товариства «Динамо».