Чемпіонку Європи та віце-чемпіонку світу з біатлону Олену Підгрушну квітами та подарунками тепло зустріли у колективі обласного управління внутрішніх справ.

Вболівальники, які слідкують за спортивною кар’єрою відомої спортсменки, добре знають, що минулого року її не тільки обрали капітаном жіночої збірної команди України з цього виду спорту, але й присвоїли звання лейтенанта міліції. На світових змаганнях у спортивному сезоні 2010-2011 років біатлоністка гідно представила «динамівців».

В італійському місті Ріднау-валь Ріданна  спортсменка в індивідуальній гонці на дистанції 15 кілометрів показала другий час, провівши чотири стрілецькі сесії без жодного промаху, і, як результат, виборола срібну медаль. Крім того в жіночій естафеті команда України за участю Олени Підгрушної здобула золото. На чемпіонаті світу в Ханти – Мансійську у Росії в жіночій естафеті команда виборола срібну нагороду.

З вдалими виступами Олену Підгрушну привітав начальник Тернопільського обласного управління внутрішніх справ генерал-майор міліції Федір Бортняк, вручивши їй подяку від обласного фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Очільник обласної міліції зізнався, з яким хвилюванням колектив правоохоронців слідкував за виступами землячки, не пропускаючи телетрансляцій чемпіонатів. Олені під час зустрічі бажали вдалих виступів та вагомих спортивних досягнень. Біатлоністка зізналася, що спортивна кар’єра вимагає постійних багаторічних тренувань та розповіла, що стала «динамівкою» не тільки з власної ініціативи, а й батькової. Він, до слова, чимало років віддав службі в підрозділі обласної міліції.

Саме за його ініціативи донька потрапила у великий спорт, а також стала «динамівкою».

Відома біатлоністка розповіла не тільки про спортивні досягнення, а й про улюблене заняття – художню вишивку. Нею Олена захопилася під час вимушеного двомісячного лікування. Зараз у її колекції близько двох десятків вишитих картин. Найбільше майстриня гордиться своєю творчою роботою - образом Ісуса Христа.

dsc 0035

У колекції спортсменки численні нагороди, серед яких і нагрудний знак МВС України «За відзнаку в службі» 1 ступеня.

Олена Підгрушна – гордість українського біатлону та Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.